Gulv epoxy RAL 7032

RAL 7032 er den perfekte epoxy gulv farve

Hvis ikke du allerede kender til gulvepoxy og RAL 7032, så er det på tide. Gulvepoxy er en gulv form, som bliver stadig mere populær hver dag. Gulvepoxy er en form for maling, som man typisk påfører betongulve, hvor det kan trænge helt ned i små revner osv. Epoxy gulve er noget der oftest ses i lagerhaller, værksteder og lignende. Det er der en helt speciel grund til. Gulvepoxy danner nemlig en fast og stort set uigennemtrængelig overflade, hvilket har flere fordele. Først og fremmest gør den uigennemtrængelige overflade det ekstremt hårdført og slidbart. Med andre ord, så kan det tåle nogle tæsk. Ydermere, er det super nemt at rengøre. Overfladen er helt blank og har ingen fuger eller revner, så du kan nemt vaske og rengøre det. Hvorfor det netop egner sig godt til lokaler som f.eks. værksteder. Jeg har arbejdet med gulvepoxy i mange år og jeg kan se der er begyndt at komme en trend. Flere og flere privatpersoner, vælger at få epoxygulve i hjemmet også. Her er specielt RAL 7032 populær. Der er naturligvis lidt andre krav og forventninger til farven på epoxygulve, når det er i hjemmet frem for på en arbejdsplads. RAL 7032 er både en af kundefavorit og en af mine personlige favoritter, når det kommer til epoxygulve i hjemmet.

RAL 7032 er en grå farve, men en lidt uortodoks grå farve. Mange er ved at falde på halen når jeg anbefaler, at deres epoxy gulv skal være gråt. Men det er kun indtil de ser RAL 7032 farven rigtigt. Det er som sagt en lidt anderledes grå farve og den går bl.a. også under navne som Kieselgrau, på tysk og Pebble grey på engelsk. Den bedste måde at beskrive den på er nok ved at sige, det er en lysegrå farve med et gulligt skær. Det gullige skær giver den et look af guld, som normalt er det folk falder for.

Epoxy gulv rykker ind i private hjem

Som sagt ser jeg en trend i markedet, der viser flere person begynder at få lavet epoxy gulv derhjemme. For bare 5 år siden, var det fuldstændig uhørt. Mest fordi der aldrig rigtig var nogen, som havde overvejet tanken. Epoxy gulve startede i New York, derfra begyndte det at sprede sig til Europa bl.a. En af grundene til det er blevet så populært er, epoxy gulv giver et look af eksklusivitet. Gulvepoxy giver en helt blank overflade, som er det der er med til at give det eksklusive look. Det er præcis her RAL 7032 for alvor kommer til sin ret. Den er med til, at forstærke det eksklusive look, som præcis er det kunderne går efter.

Kunder vil gerne have følelsen af en moderne penthouse lejlighed og det er præcis det epoxy gulv kan gøre for dig. Der findes mange forskellige RAL-farver når det kommer til epoxy gulve. Men min favorit er helt klart RAL 7032. Det kan dog variere lidt, alt efter hvilket rum gulvet skal lægges i.